АНКЕТА "Виж кой говори"
На коя политическа група от Европейския парламент е това изказване?
„Чрез установяването на европейски стандарти за обмен на информация между полицейските власти, директивата за защита на данните ще стане мощен и полезен инструмент, който ще помогне на властите лесно и ефикасно да прехвърлят лични данни, като в същото време уважават основното право на личността."
Вие гласувахте в анкета от поредицата "Виж кой говори" за запознаване с идеите на основните политически групи в Европейския парламент. Анкетата е част от проекта „Фестивал на идеите за ЕС".

Верният отговор е Б) Група на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Европейския Парламент. На този линк може да разгледате страницата и да научите повече за тази политическа група - https://www.socialistsanddemocrats.eu/

Станете част от европейските избори, като се регистрирате на thistimeimvoting.bg!

Анкетата е част от проекта „Фестивал на идеите за ЕС“, осъществяван от Център за култура и дебат „Червената къща" в партньорство с европейската мрежа от дебатни центрове Time to talk и Център за либералн стратегии, с финансовата подкрепа на Европейския парламент и с медийната подкрепа на Offnews.bg и Mediapool.bg. Срок за изпълнение - декември 2018 - май 2019 г.

Европейският парламент не носи отговорност за съдържанието на проекта.