АНКЕТА "Виж кой говори"
На коя политическа група от Европейския парламент е това изказване?
„Из цяла Европа гласоподавателите изразяват своето отхвърляне на ЕС в сегашното му управление и посока. Европейският народ не е против Европа, но иска друга Европа, Европа на сътрудничество между нациите... По-голямата част от хората в държавите-членки на ЕС отхвърлят миграционната политика на Меркел и Юнкер"
Вие гласувахте в анкета от поредицата "Виж кой говори" за запознаване с идеите на основните политически групи в Европейския парламент. Анкетата е част от проекта „Фестивал на идеите за ЕС".

Верният отговор е З) Група „Европа на нациите и свободите". На този линк може да разгледате страницата и да научите повече за тази политическа група - http://www.enf.eu/.

Станете част от европейските избори, като се регистрирате на thistimeimvoting.bg!

Анкетата е част от проекта „Фестивал на идеите за ЕС“, осъществяван от Център за култура и дебат „Червената къща" в партньорство с европейската мрежа от дебатни центрове Time to talk и Център за либералн стратегии, с финансовата подкрепа на Европейския парламент и с медийната подкрепа на Offnews.bg и Mediapool.bg. Срок за изпълнение - декември 2018 - май 2019 г.

Европейският парламент не носи отговорност за съдържанието на проекта.