АНКЕТА "Виж кой говори"
На коя политическа група от Европейския парламент е това изказване?
„Ангажирана с принципите на демокрация, свобода и сътрудничество между държавите-членки, групата подкрепя открито, прозрачно, демократично и отговорно сътрудничество между суверенните европейски държави и отхвърля бюрократизацията на Европа и създаването на единна централизирана европейска супердържава"
Вие гласувахте в анкета от поредицата "Виж кой говори" за запознаване с идеите на основните политически групи в Европейския парламент. Анкетата е част от проекта „Фестивал на идеите за ЕС".

Верният отговор е Ж) Група „Европа на свободата и пряката демокрация". На този линк може да разгледате страницата и да научите повече за тази политическа група - http://www.efddgroup.eu/.

Станете част от европейските избори, като се регистрирате на thistimeimvoting.bg!

Анкетата е част от проекта „Фестивал на идеите за ЕС“, осъществяван от Център за култура и дебат „Червената къща" в партньорство с европейската мрежа от дебатни центрове Time to talk и Център за либералн стратегии, с финансовата подкрепа на Европейския парламент и с медийната подкрепа на Offnews.bg и Mediapool.bg. Срок за изпълнение - декември 2018 - май 2019 г.

Европейският парламент не носи отговорност за съдържанието на проекта.