АНКЕТА "Виж кой говори"
На коя политическа група от Европейския парламент е това изказване?
„Добрата храна е политическа. Всеки трябва да има възможност да избира здравословна храна. Нашата група води последователна борба за правата на потребителите и прозрачност във веригата на предлагането на храни и ви каня да се присъедините към нашата кауза за Европа без ГМО."
Вие гласувахте в анкета от поредицата "Виж кой говори" за запознаване с идеите на основните политически групи в Европейския парламент. Анкетата е част от проекта „Фестивал на идеите за ЕС".

Верният отговор е Е) Група на Зелените/Европейски свободен алианс. На този линк може да разгледате страницата и да научите повече за тази политическа група - https://www.greens-efa.eu/en/.

Станете част от европейските избори, като се регистрирате на thistimeimvoting.bg!

Анкетата е част от проекта „Фестивал на идеите за ЕС“, осъществяван от Център за култура и дебат „Червената къща" в партньорство с европейската мрежа от дебатни центрове Time to talk и Център за либералн стратегии, с финансовата подкрепа на Европейския парламент и с медийната подкрепа на Offnews.bg и Mediapool.bg. Срок за изпълнение - декември 2018 - май 2019 г.

Европейският парламент не носи отговорност за съдържанието на проекта.