АНКЕТА "Виж кой говори"
На коя политическа група от Европейския парламент е това изказване?
Русия на Путин стана по-уверена, постепенно оспорва статуквото в своя Западен квартал и дори нарушава международното право. От решаващо значение е ЕС да разработи съгласувана стратегия за отношенията си с Русия, която да позволи на ЕС да работи за изграждане на нови, взаимноподпомагащи се отношения с Русия с цел защита и развитие на интересите си и да накара Русия да спазва международното право."
Вие гласувахте в анкета от поредицата "Виж кой говори" за запознаване с идеите на основните политически групи в Европейския парламент. Анкетата е част от проекта „Фестивал на идеите за ЕС".

Верният отговор е Г) Група на Алианса на либералите и демократите за Европа. На този линк може да разгледате страницата и да научите повече за тази политическа група - https://alde.eu/en/, а тук можете да разберете повече за конкретното изказване, предмет на тази анкета.

Станете част от европейските избори, като се регистрирате на thistimeimvoting.bg!

Анкетата е част от проекта „Фестивал на идеите за ЕС“, осъществяван от Център за култура и дебат „Червената къща" в партньорство с европейската мрежа от дебатни центрове Time to talk и Център за либералн стратегии, с финансовата подкрепа на Европейския парламент и с медийната подкрепа на Offnews.bg и Mediapool.bg. Срок за изпълнение - декември 2018 - май 2019 г.

Европейският парламент не носи отговорност за съдържанието на проекта.