АНКЕТА "Виж кой говори"
На коя политическа група от Европейския парламент е това изказване?
„Поискахме това разискване относно Глобалния договор на ООН за бежанците и миграцията, за да се противопоставим на разпространението на преднамерено погрешна информация, което се случва в продължение на седмици. Ние ще продължим да защитаваме договора на ООН за миграцията и бежанците от кампанията за дезинформация ... и да призовем всички държави-членки на ЕС и ООН да го подпишат на 10-11 декември в Маракеш"
Вие гласувахте в анкета от поредицата "Виж кой говори" за запознаване с идеите на основните политически групи в Европейския парламент. Анкетата е част от проекта „Фестивал на идеите за ЕС".

Верният отговор е Б) Група на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Европейския Парламент. На този линк може да разгледате страницата и да научите повече за тази политическа група - https://www.socialistsanddemocrats.eu/, а тук можете да разберете повече за конкретното изказване, предмет на тази анкета.

Станете част от европейските избори, като се регистрирате на thistimeimvoting.bg!

Анкетата е част от проекта „Фестивал на идеите за ЕС“, осъществяван от Център за култура и дебат „Червената къща" в партньорство с европейската мрежа от дебатни центрове Time to talk и Център за либералн стратегии, с финансовата подкрепа на Европейския парламент и с медийната подкрепа на Offnews.bg и Mediapool.bg. Срок за изпълнение - декември 2018 - май 2019 г.

Европейският парламент не носи отговорност за съдържанието на проекта.