АНКЕТА "Виж кой говори"
На коя политическа група от Европейския парламент е това изказване?
„Вярваме в реиндустриализацията на Европа. Европа трябва да повиши конкурентоспособността си в промишлеността, без да налага прекомерна регулаторна тежест върху предприятията. Европа се нуждае и от устойчива съвместна енергийна политика с функциониращ общ пазар на енергия въз основа на пазарните принципи, които обединяват нашата покупателна способност"
Вие гласувахте в анкета от поредицата "Виж кой говори" за запознаване с идеите на основните политически групи в Европейския парламент. Анкетата е част от проекта „Фестивал на идеите за ЕС".

Верният отговор е А) Група на Европейската Народна Партия (Християндемократи). На този линк може да разгледате страницата и да научите повече за тази политическа група - www.eppgroup.eu/bg/, а тук можете да разберете повече за конкретното изказване, предмет на тази анкета.

Станете част от европейските избори, като се регистрирате на thistimeimvoting.bg!

Анкетата е част от проекта „Фестивал на идеите за ЕС“, осъществяван от Център за култура и дебат „Червената къща" в партньорство с европейската мрежа от дебатни центрове Time to talk и Център за либералн стратегии, с финансовата подкрепа на Европейския парламент и с медийната подкрепа на Offnews.bg и Mediapool.bg. Срок за изпълнение - декември 2018 - май 2019 г.

Европейският парламент не носи отговорност за съдържанието на проекта.