Програми
Обществено-политически програми
Дебати
Публични лекции
Конференции
ВG мрежа за граждански диалог
Текущи проекти
 
Програми за изкуство и култура
Театър, музика, танц
Визуални изкуства
Филми
Литература
Текущи проекти
 
Социални и образователни програми
Артистични психо-
  социални практики
Менторска програма за подкрепа на деца и семейства в общността и превенция на отпадането от училище
Текущи проекти
Осъществени проекти
 
И още
Андрей Николов
Вашето събитие с „Червената къща"
Обяви
 
 
Контакт
Екип - Цветелина Йосифова
Цветелина Йосифова
Съосновател и Председател на Съвета на учредителите
tzviossifova@redhouse-sofia.org
Цветелина Йосифова е основател и директор (заедно с Десислава Гаврилова) на Центъра за култура и дебат “Червената къща”. Преподавател и директор на магистърска програма „Артистични психо-социални практики” към Нов български университет (НБУ), която създава (заедно с д-р Давид Иерохам) през 2002 г.
Дипломиран психодрама-терапевт, групов аналитик, докторант по психотерапия към Университет "Зигмунд Фройд", Виена, специализира психотерапия (психоанализа и групова анализа) към същия университет. Учи театър в НБУ и има интензивна практика като изпълнител. Магистърска степен по икономика и управление от Университета за национално и световно стопанство, София.
От март 2009 г. е избираем национален делегат на Българската асоциация по психотерапия в Управителния съвет на Европейската асоциация по психотерапия. От април 2006 г. до юни 2009 г. е избираем представител на Фамилията на неправителствени организации работещи в областта на културата и изкуствата в България. Гост-преподавател в различни университети (НХА, НАТФИЗ, СУ). От 1996 до 2001 г. работи в Центъра за изкуства “Сорос” – София, създава и ръководи редица международни и местни инициативи и програми като Лятна академия за изпълнителски изкуства – София, Фонд за подкрепа на дебютни проекти, програмата “Изкуство за социална промяна” за България и др.
Публикации в областта на изкуствата, културата и психотерапията. 
 

Обратно към екип
Информацията, аудио и видео съдържанието на този сайт са публикувани от Центъра за култура и дебат”Червената къща” под Криейтив Комънс лиценз.  Имате право да ги публикувате безплатно с изрично позоваване на източника, спазвайки тези инструкции. Ако сте университетски преподавател е желателно вашият факултет да направи дарение. За използване с комерсиална цел от страна на медии, моля свържете се с нас за официално разрешение и тарифи.
  Designed by Cog Graphics  Powered by Ermena