Програми
Обществено-политически програми
Дебати
Публични лекции
Конференции
ВG мрежа за граждански диалог
 
Програми за изкуство и култура
Театър, музика, танц
Визуални изкуства
Филми
Литература
 
Социални и образователни програми
Артистични психо-
  социални практики
Текущи проекти
Осъществени проекти
 
И още
Андрей Николов
Обяви
 
 
Контакт
Събития

28 август (четвъртък) 2014, 11.00 ч.
Червена зала
Асоциация за свободен театър АСТ и Фондация Бюро култура представят:
Запознаване с международната мрежа за изпълнителкси изкуства IETM
с Мишел Кере, мениджър събития в IETM, Брюксел
Мишел Кере ще пристигне в София, за да представи най-голямата и утвърдена международна мрежа за изпълнителсkи изкуства IETM, с център в Брюксел и срещата на членовете на мрежата, която ще се състои в София от 16 до 19 октомври 2014 г. Тя се организира от АСТ Асоциация за свободен театър и Фондация Бюро култура, в партньорство с Фондация „Арт Офис”.
Срещата има за цел да запознае българските артисти и културни професионалисти с възможностите, които участието във форума през октомври ще им донесе, а именно –международни контакти, запознаване с множество добри практики, разговори по теми, свързани с актуални тенденции в независимите изкуства в световен мащаб и бъдещи партньорства.
Вход свободен
 Обратно към календар

Информацията, аудио и видео съдържанието на този сайт са публикувани от Центъра за култура и дебат”Червената къща” под Криейтив Комънс лиценз.  Имате право да ги публикувате безплатно с изрично позоваване на източника, спазвайки тези инструкции. Ако сте университетски преподавател е желателно вашият факултет да направи дарение. За използване с комерсиална цел от страна на медии, моля свържете се с нас за официално разрешение и тарифи.
  Designed by Cog Graphics  Powered by Ermena