Програми
Обществено-политически програми
Дебати
Публични лекции
Конференции
ВG мрежа за граждански диалог
Текущи проекти
 
Програми за изкуство и култура
Театър, музика, танц
Визуални изкуства
Филми
Литература
Текущи проекти
 
Социални и образователни програми
Артистични психо-
  социални практики
Павилион 19
Текущи проекти
Осъществени проекти
 
И още
Андрей Николов
Вашето събитие с „Червената къща"
Обяви
 
 
Контакт
Събития

21. юни (сряда) 2017 - 15. септ. (петък) 2017
Червената къща набира предложения за „Дебюти на границата“
Центърът за култура и дебат „Червената къща” набира предложения за представяне на оригинални съвременни проекти в областта на театъра и танца в рамките на своята поредица „Дебюти на границата”. Одобрените идеи ще бъдат представени в Червената къща между 1 октомври и 31 декември 2017. Поредицата представя нови и изненадващи проекти, които тестват границите на отделните жанрове и трудно намират място в обичайните културни пространства.
прочети повече
 


Червената къща набира предложения за представяне на българско късометражно кино
До 15 септември Центърът за култура и дебат „Червената къща „Андрей Николов” набира предложения за представяне на български късометражни филми в рамките на платформата „Контраплан”. Филмите ще бъдат показани през октомври и ноември 2017 г.
прочети повече
 Обратно към календар

Информацията, аудио и видео съдържанието на този сайт са публикувани от Центъра за култура и дебат”Червената къща” под Криейтив Комънс лиценз.  Имате право да ги публикувате безплатно с изрично позоваване на източника, спазвайки тези инструкции. Ако сте университетски преподавател е желателно вашият факултет да направи дарение. За използване с комерсиална цел от страна на медии, моля свържете се с нас за официално разрешение и тарифи.
  Designed by Cog Graphics  Powered by Ermena