Програми
Обществено-политически програми
Дебати
Публични лекции
Конференции
ВG мрежа за граждански диалог
Текущи проекти
 
Програми за изкуство и култура
Театър, музика, танц
Визуални изкуства
Филми
Литература
Текущи проекти
 
Социални и образователни програми
Артистични психо-
  социални практики
Павилион 19
Текущи проекти
Осъществени проекти
 
И още
Андрей Николов
Вашето събитие с „Червената къща"
Обяви
 
 
Контакт
Събития - Дизайнерски уикенд
24 февруари (събота) 2007, 11.00-17.00 ч.
25 февруари (неделя) 2007, 11.00-16.00 ч.

Червена зала
Студио Ентусиазъм представя:
Дизайнерски уикенд
Уъркшоп от две части.
На български език.
Вход: 12/8 лв.


Предназначен е за млади по дух графични дизайнери и всички, които се вълнуват от визуално общуване. В него се представят приложни примери от практиката на участващите, работен процес и разговор. Целта е да помага на младите графични дизайнери и хората, които предлагат работа за тях да общуват помежду си, както и взаимно да се обогатяват.
събота – Съществува ли творческа среда? Къде никнат графичните дизайнери? Да работиш в екип – удоволствие от работа със себеподобни или отровна конкуренция? Къде е мястото на дизайнера в творческия екип?
Участват: Радослав Бимбалов – Lowe Swing Communications, Марсел Леви – Noble Graphic Studio, Велина Мавродинова – студио "Ентусиазъм"
неделя – Оптимистично за българския графичен дизайн! Когато имаш какво да кажеш ще се намери начин да го покажеш! Представяне на три "свободни" дизайнерски проекта:
Говорещите фланелки на "Душман"
"Графити" – спорадично списание с неясна цел
"Бих ви напсувал, но няма да го направя!" – ядосани стикери
Участват: Росица Ралева – "Душман", Илия Груев – "Моаре", Велина Мавродинова – студио "Ентусиазъм"

Уведомяваме Ви, че по смисъла на Закона за защита на авторското право и сродните му права в залите на Червената къща е забранено да се внасят звукозаписни устройства, фото - и видео камери, както и да се правят видеозапис/и и аудиозапис/и без изричното съгласие на автора/авторите и продуцента/продуцентите. Всеки направен такъв е противозаконен и ще бъдат предприети действия по прилагане на административно–наказателните разпоредби по Закона за защита на авторското право и сродните му права.


**При заплащане чрез E-Pay се удържат следните такси:

- С дебитна карта Maestro: БЕЗПЛАТНО
- С карта Visa Electron ***, издадена от българска банка: 0.65 % от сумата
- С карта Visa/MasterCard, издадена от българска банка: 0.95 % от сумата
- С карта Visa/Visa Electron/MasterCard, издадена от чужда банка: 2.9% от сумата

Забележки: *** Плащане към регистрирани търговци с карти VISA Electron, издадени от Централна кооперативна банка (номерът на картата, започва с 421634), Юнионбанк (413889), ПроКредит Банк (България) (426082, 407810), Стопанска и инвестиционна банка (487098, 487099), ТБ Алианц България (424982), Уникредит Булбанк (488000) - БЕЗПЛАТНО
Банката - издател на картата може да начислява такса за всяка операция с карта. Допълнителна информация може да се получи от банката.


   Обратно към календар

Информацията, аудио и видео съдържанието на този сайт са публикувани от Центъра за култура и дебат”Червената къща” под Криейтив Комънс лиценз.  Имате право да ги публикувате безплатно с изрично позоваване на източника, спазвайки тези инструкции. Ако сте университетски преподавател е желателно вашият факултет да направи дарение. За използване с комерсиална цел от страна на медии, моля свържете се с нас за официално разрешение и тарифи.
  Designed by Cog Graphics  Powered by Ermena