Програми
Обществено-политически програми
Дебати
Публични лекции
Конференции
ВG мрежа за граждански диалог
Текущи проекти
 
Програми за изкуство и култура
Театър, музика, танц
Визуални изкуства
Филми
Литература
Текущи проекти
 
Социални и образователни програми
Артистични психо-
  социални практики
Павилион 19
Текущи проекти
Осъществени проекти
 
И още
Андрей Николов
Вашето събитие с „Червената къща"
Обяви
 
 
Контакт
Събития - Магистърска програма „Артистични психо-социални практики и психодрама" набира студенти за учебната 2017-18 година
Магистърска програма „Артистични психо-социални практики и психодрама” набира студенти за учебната 2017-18
Програмата е съвместна инициатива на НБУ и Червената къща. В нея се приемат завършили бакалавърска степен в областта на: психологията, социалната работа, педагогиката, специална педагогика, хуманитаристиката, социологията, философията, медицината; мениджмънт в здрвеопазването и др.; различните изкуства (театър, музика, танц, визуални изкуства и др.); икономиката; управлението на културни дейности, културологията, културната политика; публични политики и др.
прочети повече


   Обратно към календар

Информацията, аудио и видео съдържанието на този сайт са публикувани от Центъра за култура и дебат”Червената къща” под Криейтив Комънс лиценз.  Имате право да ги публикувате безплатно с изрично позоваване на източника, спазвайки тези инструкции. Ако сте университетски преподавател е желателно вашият факултет да направи дарение. За използване с комерсиална цел от страна на медии, моля свържете се с нас за официално разрешение и тарифи.
  Designed by Cog Graphics  Powered by Ermena