Програми
Обществено-политически програми
Дебати
Публични лекции
Конференции
ВG мрежа за граждански диалог
Текущи проекти
 
Програми за изкуство и култура
Театър, музика, танц
Визуални изкуства
Филми
Литература
Текущи проекти
 
Социални и образователни програми
Артистични психо-
  социални практики
Павилион 19
Текущи проекти
Осъществени проекти
 
И още
Андрей Николов
Вашето събитие с „Червената къща"
Обяви
 
 
Контакт
Събития - Журналистите между политиката, активизма и професионалните стандарти
9. март (четвъртък) 2017, 18.30
Центърът за култура и дебат „Червената къща” представя:
Журналистите между политиката, активизма и професионалните стандарти
Все повече журналисти в САЩ открито заявяват своите граждански и политически убеждения. Флиртът между медии и политика не е нищо ново и у нас. Но можем ли да си позволим да защитаваме позициите на политически партии? Има ли връщане назад щом веднъж прегърнем дадена кауза? С участието на: Иван Бакалов (е-vestnik.bg), Иво Беров, Велислава Дърева (в-к „Дума”), Емилия Милчева, дългогодишен журналист и настоящ PR на „Да, България” и Бетина Жотева, член на Съвета за електронни медии. Модератор: Илия Вълков, BiT.
На български език.
Вход свободен 


Събитието се организира от Асоциацията на европейските журналисти-България съвместно с „Червената къща” в рамките на проектите „Проверка на реалността” и „Медиатор 2”, подкрепен от Фондация „Америка за България”.
   Обратно към календар

Информацията, аудио и видео съдържанието на този сайт са публикувани от Центъра за култура и дебат”Червената къща” под Криейтив Комънс лиценз.  Имате право да ги публикувате безплатно с изрично позоваване на източника, спазвайки тези инструкции. Ако сте университетски преподавател е желателно вашият факултет да направи дарение. За използване с комерсиална цел от страна на медии, моля свържете се с нас за официално разрешение и тарифи.
  Designed by Cog Graphics  Powered by Ermena