Програми
Обществено-политически програми
Дебати
Публични лекции
Конференции
ВG мрежа за граждански диалог
Текущи проекти
 
Програми за изкуство и култура
Театър, музика, танц
Визуални изкуства
Филми
Литература
Текущи проекти
 
Социални и образователни програми
Артистични психо-
  социални практики
Павилион 19
Текущи проекти
Осъществени проекти
 
И още
Андрей Николов
Вашето събитие с „Червената къща"
Обяви
 
 
Контакт
Събития - Мигратон № 2 и № 3
3. ное (четвъртък) 2016, 18:30
зала Пеша Николова
10. ное (четвъртък) 2016, 18:30
Къща за литература и превод (ул. „Латинка” 12, София 1113)
Центърът за култура и дебат „Червената къща”, в партньорство с Фондация „Следваща страница” и 4-ти Софийски муждународен литературен фестивал, в рамките на фестивала „Между хората и културите”, представя:
Мигратон № 2/ Мигратон № 3
публично четене
Стотици класически и съвременни книги разказват за движението на хората в пространството в бягство от заплахи и в търсене на по-добър живот. В „Мигратон” каним публиката да излезе на сцената и да се включи в споделено четене и обсъждане на книгите, подбрани от нас или да предложи своя любима книга за миграцията. За повече информация: https://www.facebook.com/groups/migraton/
Изисква се резервация.
На български език.
Вход свободен


„Мигратон“ се осъществява в сътрудничество с Културната фондация „Алианц” (https://kulturstiftung.allianz.de/en/) в партньорство с „Къща за литература и превод” и 4-ти Софийски международен литературен фестивал.
 
„Мигратон“ е част от програмата на фестивала „Между хората и културите”, който Червената къща, в сътрудничество с Гьоте-институт България и СО Район „Възраждане”, осъществява по проект „Павилион 19: Между хората и културите: Създаване на пилотен модел за работа с мигранти и местни общности чрез изкуство, култура и психо-социална подкрепа”, с финансовата подкрепа на Столична община, Програма „Европа” 2016. Партньори: Photo Evidence, Фото Синтезис, Дружество на ООН в България, „Каритас България”, Държавна агенция за бежанците, Сдружение „Лекари на света”, Български червен кръст, Арт-док зона В/ХОД.


Уведомяваме Ви, че по смисъла на Закона за защита на авторското право и сродните му права в залите на Червената къща е забранено да се внасят звукозаписни устройства, фото - и видео камери, както и да се правят видеозапис/и и аудиозапис/и без изричното съгласие на автора/авторите и продуцента/продуцентите. Всеки направен такъв е противозаконен и ще бъдат предприети действия по прилагане на административно–наказателните разпоредби по Закона за защита на авторското право и сродните му права.
   Обратно към календар

Информацията, аудио и видео съдържанието на този сайт са публикувани от Центъра за култура и дебат”Червената къща” под Криейтив Комънс лиценз.  Имате право да ги публикувате безплатно с изрично позоваване на източника, спазвайки тези инструкции. Ако сте университетски преподавател е желателно вашият факултет да направи дарение. За използване с комерсиална цел от страна на медии, моля свържете се с нас за официално разрешение и тарифи.
  Designed by Cog Graphics  Powered by Ermena