Програми
Обществено-политически програми
Дебати
Публични лекции
Конференции
ВG мрежа за граждански диалог
Текущи проекти
 
Програми за изкуство и култура
Театър, музика, танц
Визуални изкуства
Филми
Литература
Текущи проекти
 
Социални и образователни програми
Артистични психо-
  социални практики
Павилион 19
Текущи проекти
Осъществени проекти
 
И още
Андрей Николов
Вашето събитие с „Червената къща"
Обяви
 
 
Контакт
Събития - Домът на човека
2. март (сряда) 2016, 19:30
зала Гъливер
Фотошкола „Паралакс” в Червената къща (2.–31. мар.2016)
Домът на човека
представяне на фото албум
Aвтори на фото албума: Николай Трейман, проф. Цочо Бояджиев
На български език.
Вход свободен


Девизът на тригодишната фотошкола „Паралакс” е единствената сентенция преведена от български на латински , а не обратното: - научи за да видиш - disce at videas. Провежда се за седма поредна година с трима водещи преподаватели: Цочо Бояджиев - професор по философия, Катерина Гаджева - доктор по изкуствознание, Николай Трейман - потомствен фотограф. Всяка учебна година е посветена на световноизвестен фотограф и неговото творчество. www.paralaxphoto.com.

Уведомяваме Ви, че по смисъла на Закона за защита на авторското право и сродните му права в залите на Червената къща е забранено да се внасят звукозаписни устройства, фото - и видео камери, както и да се правят видеозапис/и и аудиозапис/и без изричното съгласие на автора/авторите и продуцента/продуцентите. Всеки направен такъв е противозаконен и ще бъдат предприети действия по прилагане на административно–наказателните разпоредби по Закона за защита на авторското право и сродните му права.
   Обратно към календар

Информацията, аудио и видео съдържанието на този сайт са публикувани от Центъра за култура и дебат”Червената къща” под Криейтив Комънс лиценз.  Имате право да ги публикувате безплатно с изрично позоваване на източника, спазвайки тези инструкции. Ако сте университетски преподавател е желателно вашият факултет да направи дарение. За използване с комерсиална цел от страна на медии, моля свържете се с нас за официално разрешение и тарифи.
  Designed by Cog Graphics  Powered by Ermena