Програми
Обществено-политически програми
Дебати
Публични лекции
Конференции
ВG мрежа за граждански диалог
Текущи проекти
 
Програми за изкуство и култура
Театър, музика, танц
Визуални изкуства
Филми
Литература
Текущи проекти
 
Социални и образователни програми
Артистични психо-
  социални практики
Павилион 19
Текущи проекти
Осъществени проекти
 
И още
Андрей Николов
Вашето събитие с „Червената къща"
Обяви
 
 
Контакт
Събития - ЛГБТИ литературно четене на собствено творчество
03.декември (сряда) 2014, 20:00
зала Пеша Николова
10. ЛГБТИ Арт Фест: Fear of a Queer Planet
ЛГБТИ литературно четене на собствено творчество
литературно четене
Очакваме вашата авторска поезия и проза на ЛГБТИ тематика, която ще можете да представите на самото литературно четене. Ориентировъчната тема е „Път към себе си“. За записвания: тел. 0876 209 555.
На български език.
Вход свободен


10. ЛГБТИ Арт Фест: Fear of a Queer Planet
01-05.Декември 2014
зали Червена, Бeзименна, Гъливер, Пеша Николова
Десето, юбилейно издание на ЛГБТИ Арт Фест! Организаторите от Фондация „Ресурсен Център Билитис“ се надяват на един пъстър ЛГБТИ празник заедно с всички вас! Queers and Allies - очакваме ви, защото това е нашето пространство!

Уведомяваме Ви, че по смисъла на Закона за защита на авторското право и сродните му права в залите на Червената къща е забранено да се внасят звукозаписни устройства, фото - и видео камери, както и да се правят видеозапис/и и аудиозапис/и без изричното съгласие на автора/авторите и продуцента/продуцентите. Всеки направен такъв е противозаконен и ще бъдат предприети действия по прилагане на административно–наказателните разпоредби по Закона за защита на авторското право и сродните му права.
   Обратно към календар

Информацията, аудио и видео съдържанието на този сайт са публикувани от Центъра за култура и дебат”Червената къща” под Криейтив Комънс лиценз.  Имате право да ги публикувате безплатно с изрично позоваване на източника, спазвайки тези инструкции. Ако сте университетски преподавател е желателно вашият факултет да направи дарение. За използване с комерсиална цел от страна на медии, моля свържете се с нас за официално разрешение и тарифи.
  Designed by Cog Graphics  Powered by Ermena