Програми
Обществено-политически програми
Дебати
Публични лекции
Конференции
ВG мрежа за граждански диалог
Текущи проекти
 
Програми за изкуство и култура
Театър, музика, танц
Визуални изкуства
Филми
Литература
Текущи проекти
 
Социални и образователни програми
Артистични психо-
  социални практики
Павилион 19
Текущи проекти
Осъществени проекти
 
И още
Андрей Николов
Вашето събитие с „Червената къща"
Обяви
 
 
Контакт
Събития - Balkan Express в София
15 октомври (сряда) 2014, 11:00-16:30 ч.
зала „Пеша Николова”
Balkan Express в София
среща в рамките на Междунaрoдна среща за съвременни изкуства IETM София
Мрeжaта Balkan Express е платформа, която има за цел от една страна да работи за създаването на контакти между артисти и културни организции от Балканите и от друга, да спомага за създаване на връзки с региона. Мрежата изследва ролята на съвременните изкуства в днешната динамчно променяща се политическа и социална среда. Фокусът на срещата в София ще бъде върху възможностите за сътрудничество между културния сектор и другите сектори. За повече информация: tamara.bracic.vidmar@bunker.si, http://balkanexpresss.wordpress.com/
На английски и български език.
Вход след предварителна регистрация на www.ietm.org


Всички ние искаме да оказваме по-силно въздействие върху обществото и един от начините да го направим по-ефективно, е чрез креативни партньорства с други сектори. Но на практика постигането на това взаимодействие е много по-трудно отколкото звучи! Поради липсата на смисли, ресурси и средства, много често ние предпочитаме да продължаваме да следваме утъпканите пътеки и да работим с обичайните ни партньори.
За да ви вдъхнови и мотивира, Balkan Express ще изследва как можем да станем по-изобретателни в създаването на сътрудничества между секторите на базата на общите ни ценности. Ще бъдат представени добри практики на полезно взаимодействие, които показват как ефективно и практично да разрушим бариерите между секторите и да създадем работещи и ефективни креативни и неочаквани партньорства.
   Обратно към календар

Информацията, аудио и видео съдържанието на този сайт са публикувани от Центъра за култура и дебат”Червената къща” под Криейтив Комънс лиценз.  Имате право да ги публикувате безплатно с изрично позоваване на източника, спазвайки тези инструкции. Ако сте университетски преподавател е желателно вашият факултет да направи дарение. За използване с комерсиална цел от страна на медии, моля свържете се с нас за официално разрешение и тарифи.
  Designed by Cog Graphics  Powered by Ermena