Програми
Обществено-политически програми
Дебати
Публични лекции
Конференции
ВG мрежа за граждански диалог
Текущи проекти
 
Програми за изкуство и култура
Театър, музика, танц
Визуални изкуства
Филми
Литература
Текущи проекти
 
Социални и образователни програми
Артистични психо-
  социални практики
Павилион 19
Текущи проекти
Осъществени проекти
 
И още
Андрей Николов
Вашето събитие с „Червената къща"
Обяви
 
 
Контакт
Събития - Измерения на срещата – психодрама практики
28-30 септември (петък–неделя) 2007
Червена зала, зала „Гъливер”, зала „Пеша Николова”
Българското дружество по психодрама и групова терапия представя:
Измерения на срещата – психодрама практики
Първа национална конференция по психодрама, социометрия и групова терапия за психодраматисти от всички тренингови институции в България - завършили или обучаващи се - както и за заинтересовани от свързани области: терапевти и обучаващи се в други терапевтични направления, студенти и професионалисти, проявяващи интерес към средствата на психодрамата, действените методи и груповата психотерапия.
За повече информация: http://www.psychodrama-bg.org/ и http://actinplay.cult.bg/


Виж програма на конференцията

Уведомяваме Ви, че по смисъла на Закона за защита на авторското право и сродните му права в залите на Червената къща е забранено да се внасят звукозаписни устройства, фото - и видео камери, както и да се правят видеозапис/и и аудиозапис/и без изричното съгласие на автора/авторите и продуцента/продуцентите. Всеки направен такъв е противозаконен и ще бъдат предприети действия по прилагане на административно–наказателните разпоредби по Закона за защита на авторското право и сродните му права.
   Обратно към календар

Информацията, аудио и видео съдържанието на този сайт са публикувани от Центъра за култура и дебат”Червената къща” под Криейтив Комънс лиценз.  Имате право да ги публикувате безплатно с изрично позоваване на източника, спазвайки тези инструкции. Ако сте университетски преподавател е желателно вашият факултет да направи дарение. За използване с комерсиална цел от страна на медии, моля свържете се с нас за официално разрешение и тарифи.
  Designed by Cog Graphics  Powered by Ermena