Програми
Обществено-политически програми
Дебати
Публични лекции
Конференции
ВG мрежа за граждански диалог
Текущи проекти
 
Програми за изкуство и култура
Театър, музика, танц
Визуални изкуства
Филми
Литература
Текущи проекти
 
Социални и образователни програми
Артистични психо-
  социални практики
Павилион 19
Текущи проекти
Осъществени проекти
 
И още
Андрей Николов
Вашето събитие с „Червената къща"
Обяви
 
 
Контакт
Събития - Текст-пърформанс на Франк Кльотген - слам-поет, писател и певец
20 април (петък) 2007, 19.00 ч.
Червена зала
Литературният сериал и Гьоте-институт представят:
Текст-пърформанс на Франк Кльотген - слам-поет, писател и певец
Това е второто събитие от поредицата “Страница със сцена” - шест текст-пърформансa на едни от най-изявените автори на немско-езичната литература на живо.
Авторът ще представи текстове из новата си книга “Will Kacheln”, издадена на 21 март 2007 г.
Проектът се осъществява в партньорство с Червената къща и с подкрепата на Културната програма на Pro Helvetia и Швейцарското посолство в България.
За повече информация: http://www.hirnpoma.de/
На немски език, със субтитри на български.
Вход свободен


Литературният сериал и Гьоте-институт представят:

Текст-пърформанс на Франк Кльотген - слам-поет, писател и певец

Франк Кльотген (1968) - слам-поет, писател и певец, има над 600 текст-пърформансa из цяла Европа. От над 20 години той е певец на немската алтернативна група Marilyn's Army, с която е записал 13 диска. За хипертекста си "Aaleskorte der Olig" получава наградата за интернет литература "Pegasus" на немския седмичник DIE ZEIT. През 2004 издава първия хипер-роман „Spatwinterhitze" на CD-ROM (издателство "Voland & Quist"); през 2005 публикува мюзикъла „Endlose Liebe/Endless Love" в Интернет.

Учил е комуникационни науки и в момента работи като webmaster на Universal Music Германия. Франк Кльотген изпълнява поемите и картките си истории без никакво четене и хартия в ръце. Наскоро той издаде новата си книга/CD "Will Kacheln" (Voland & Quist), която съдържа най-добрите му пърформанс текстове.

За повече информация:
www.hirnpoma.de


Уведомяваме Ви, че по смисъла на Закона за защита на авторското право и сродните му права в залите на Червената къща е забранено да се внасят звукозаписни устройства, фото - и видео камери, както и да се правят видеозапис/и и аудиозапис/и без изричното съгласие на автора/авторите и продуцента/продуцентите. Всеки направен такъв е противозаконен и ще бъдат предприети действия по прилагане на административно–наказателните разпоредби по Закона за защита на авторското право и сродните му права.
   Обратно към календар

Информацията, аудио и видео съдържанието на този сайт са публикувани от Центъра за култура и дебат”Червената къща” под Криейтив Комънс лиценз.  Имате право да ги публикувате безплатно с изрично позоваване на източника, спазвайки тези инструкции. Ако сте университетски преподавател е желателно вашият факултет да направи дарение. За използване с комерсиална цел от страна на медии, моля свържете се с нас за официално разрешение и тарифи.
  Designed by Cog Graphics  Powered by Ermena