Програми
Обществено-политически програми
Дебати
Публични лекции
Конференции
ВG мрежа за граждански диалог
Текущи проекти
 
Програми за изкуство и култура
Театър, музика, танц
Визуални изкуства
Филми
Литература
Текущи проекти
 
Социални и образователни програми
Артистични психо-
  социални практики
Павилион 19
Текущи проекти
Осъществени проекти
 
И още
Андрей Николов
Вашето събитие с „Червената къща"
Обяви
 
 
Контакт
Блог - Развития по казуса "Червената къща"
Десислава Гаврилова
23.12.2014
Развития по казуса "Червената къща"
Благодарим на всички, които ни подкрепиха през последния месец в усилието за запазването на Центъра за култура и дебат „Червената къща „Андрей Николов“. Насърчени сме от интереса ви, подкрепата и доверието, които ни оказахте.
Обещахме да ви информираме за развитията по случая „Червената къща“. Вярваме, че публичността и прозрачността в решаването на конкретния казус са част от по-голямото усилие за създаването на адекватна културна политика и възможности за независимия сектор в областта на изкуствата и културата у нас.
Това, което можем да съобщим към днешна дата е, че юристи - представители на Министерство на културата и Фондация „Гъливер клиринг хауз“, все още изследват правните възможности за дългосрочно решаване на казуса „Червената къща“. Надяваме се скоро да бъде намерено най-подходящото юридическо решение и то бъде приведено в действие.

Използваме случая да ви пожелаем светли празници, здрава, вдъхновяваща и успешна 2015 година!

Десислава Гаврилова и Цветелина Йосифова

София, 23 декември 2014 г.

За повече информация и контакти: Десислава Гаврилова - Съосновател, моб.тел.: 0887 214020; Цветелина Йосифова – Съосновател,  моб.тел.: 0888 952 500, directors@redhouse-sofia.org


Коментари
Добавете коментар
Име
Коментар
Въведете код за сигурност
Captcha
Информацията, аудио и видео съдържанието на този сайт са публикувани от Центъра за култура и дебат”Червената къща” под Криейтив Комънс лиценз.  Имате право да ги публикувате безплатно с изрично позоваване на източника, спазвайки тези инструкции. Ако сте университетски преподавател е желателно вашият факултет да направи дарение. За използване с комерсиална цел от страна на медии, моля свържете се с нас за официално разрешение и тарифи.
  Designed by Cog Graphics  Powered by Ermena